Personuppgifter policy

För oss på Alfamax har det alltid varit viktigt att personuppgifter hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Alfamax lämnar inte dina personuppgifter vidare till andra företag. Vi tar heller inte in några uppgifter om dig från andra företag. Maj 2018 började en ny EU-förordning (GDPR) gälla. Därför har vi tagit fram nedanstående integritetspolicy.

Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna hantera ditt köp av produkter och tjänster i Alfamaxbutiken. För att vi ska kunna hantera och leverera din beställning behöver du lämna de uppgifter vi efterfrågar:

  • Kontaktuppgifter, t.ex. namn, e-postadress, telefonnummer, leveransadress
  • Alfamax Lärar-ID eller lärarens namn (vid beställning av Pilenmaterial)
  • Faktureringsuppgifter

Dina uppgifter sparas i vårt register för att identifiera dig som kund, så att du kan ställa frågor och få support till din beställning. Det kan t.ex. gälla vilken version av Bågen/Pilen som skolan har köpt . Därmed har vi möjlighet att senare hjälpa dig/din skola med att beställa rätt version av kompletterande material. Om du önskar kan du även få mejl med information och relevanta erbjudanden till dig.

Dina personuppgifter sparas så länge de behövs. När uppgifterna inte längre är nödvändiga för ändamålet, kommer vi att ta bort eller avidentifiera dem.

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen finns alltid här på webbplatsen.